Χρόνοι παράδοσης + Κόστος

Η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη για να φύγει μετά από 1-2 εργάσιμες μέρες από την στιγμή της επιβεβαίωσης της πληρωμής.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αγοράς και προχωρήσετε στο check out της παραγγελίας θα λάβετε ενημερωτικό mail που θα επιβεβαιώνεται η αγορά σας.

Στη συνέχεια θα λάβετε την ενημέρωση παράδοσης μαζί με τον κωδικό αποστολής.

Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί με SPEEDEX www.speedex.gr or ELTA COURIER www.elta-courier.gr και ο χρόνος παράδοσης θα εξαρτηθεί από την πόλη ή την χώρα παράδοσης που θα καταχωρήσετε.

Για τυχών καθυστερήσεις στις παραδόσεις υπεύθυνος είναι ο διανομέας SPEEDEX ή ELTA COURIER.

Χρόνοι παράδοσης:
-1-2 εργάσιμες μέρες στην Αττική
-2-3 εργάσιμες μέρες στην υπόλοιπη Ελλάδα
-8-10 εργάσιμες μέρες σε προορισμούς Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Επισημαίνουμε ότι ο χρόνος αυτός ισχύει στην περίπτωση που ένα προϊόν βρίσκεται σε απόθεμα , πληροφορία που δίνεται κατά την προσθήκη του στο καλάθι αγορών σας.

Εάν επιθυμείτε παράδοση express θα πρέπει να μας το πείτε τηλεφωνικά ή με mail. Καθημερινά Δευ-Παρ 10πμ-4μμ στο 2103248935, ή με μήνυμα στο info@fafafoo.gr

Κόστος αποστολής
Ελλάδα – Αττική:
Το κόστος ξεκινάει από τα 4,50€ και εξαρτάται από τον όγκο της παραγγελίας.

Υπόλοιπη Ελλάδα
Το κόστος ξεκινάει από 6,50€ και εξαρτάται από τον όγκο της παραγγελίας.

Κύπρος FPC:
Το κόστος ξεκινάει από 11,00€ και εξαρτάται από τον όγκο της παραγγελίας.

Χώρες εντός Ευρώπης:
Το κόστος εξαρτάται από την χώρα παράδοσης και τον όγκο της παραγγελίας.

Χώρες εκτός Ευρώπης:
Το κόστος εξαρτάται από την χώρα παράδοσης και τον όγκο της παραγγελίας.

Μπορεί να χρειαστεί να καταβάλετε επιπλέον φόρο κατά την παραλαβή του πακέτου σας ανάλογα με την χώρα που διαμένετε. Οι ιδικές αυτές φορολογικές συνθήκες πρέπει να είναι σε γνώση σας διότι η fafafoo δεν φέρει καμία ευθύνη. Για παράδειγμα αυτό εφαρμόζεται στην Νορβηγία και στην Ελβετία.

Εταιρία συνεργάτης διανομών: Speedex www.speedex.gr και Elta Courier www.elta-courier.gr

Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία παράδοσης σας είναι σωστά πριν ολοκληρώσετε την αποστολή της παραγγελίας σας κατά το check out. Διαφορετικά πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα πριν φύγει από εμάς το πακέτο σας.

Η fafafoo δεν ευθύνεται για παραδόσεις σε λάθος διευθύνσεις. Στην περίπτωση παράδοσης σε λάθος διεύθυνση ή της αδυναμίας παραλαβής από εσάς μέσα στον ορισμένο χρόνο που θα σας κοινοποιηθεί από την εταιρεία διανομής, το πακέτο σας θα επιστρέφεται και θα χρεώνεστε το κόστος ξανά της νέας αποστολής.

Έγκαιρη ακύρωση παραγγελίας
Μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελίας σας 24 ώρες μετά το την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε ακύρωση της παραγγελία σας θα πρέπει να μας στείλετε mail ή να μας καλέσετε τηλεφωνικά το συντομότερο δυνατό.
Καθημερινά Δευ-Παρ 10πμ-4μμ στο 2103248935, ή με μήνυμα στο info@fafafoo.gr

Επιστροφές και Αλλαγές

Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι με το πακέτο σας και θέλετε να το επιστρέψετε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω mail ή τηλεφωνικά και διαβάστε τους όρους επιστροφών παρακάτω. Καθημερινά Δευ-Παρ 10πμ-4μμ στο 2103248935, ή με μήνυμα στο info@fafafoo.gr

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε ένα προϊόν που έχετε παραλάβει με ένα άλλο, σας πιστώνετε κουπόνι με το ποσό που έχετε καταβάλει ώστε να προχωρήσετε σε νέα παραγγελία με τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, και να επιστρέψετε το προς επιστροφή προϊόν.

Η χρέωση επιστροφής είναι 3,00€. Επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας, εφόσον πρώτα διαβάσετε τους όρους επιστροφών παρακάτω.

Όροι επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων μέσα στο χρονικό περιθώριο των 7 εργάσιμων ημερών από την μέρα παραλαβής του πακέτου σας. Παρακαλώ, προσέξτε να είναι στην άριστη κατάσταση που το παραλάβατε και με άθικτη την εσωτερική του συσκευασία. Βασική προϋπόθεση είναι να μας ενημερώσετε με mail ή τηλεφωνικά πριν το στείλετε πίσω. Το κόστος επιστροφής είναι 3,00€. Μόλις λάβουμε το πακέτο και διαπιστωθεί η άριστη κατάσταση του, τότε σας επιστρέφεται το πόσο αγοράς που έχετε καταβάλει εκτός του κόστους αποστολής, εντός πέντε εργάσιμων ημερών.

Διεύθυνση αποστολής επιστροφών:
fafafoo design playing
Κάστορος 70
TK 13121 Αθήνα
Ελλάδα