ΟΡΟΙ + ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η fafafoo.gr είναι ένα on line store της μονοπρόσωπης εταιρίας Μαρία Γ. Καφαντάρη με έδρα στην Αθήνα. Το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα εκθέτει και εμπορεύεται παιδικά παιχνίδια + βιβλία από εταιρείες της εγχώριας αγοράς και του εξωτερικού – κυρίως της Ευρώπης μέσω ενδοκοινοτικών συναλλαγών.
Τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας μας είναι:
Τ: 0030 2103248935
Δ/νση: Καστορος 70 ΤΚ13121 Αθήνα, Ελλάδα
Email: info@fafafoo.gr
Url: www.fafafoo.gr

Τρόποι πληρωμής

Πληρωμή με κάρτα μέσω ασφαλούς συστήματος συναλλαγών της Πειραιώς.
Αποδεκτές όλες οι κάρτες Visa, Visa debit, Mastercard και Maestro.
Με τραπεζική συναλλαγή στον παρακάτω λογαριασμό Τράπεζας Πειραιώς
Iban: GR38 0171 9160 0069 1614 8926 308 Μαρία Γ. Καφαντάρη
Παρακαλούμε μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στην παρακάτω διεύθυνση: info@fafafoo.gr
Αντικαταβολή:
Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε κατά την παραλαβή του πακέτου σας με επιπλέον χρέωση 3,20€ επιλέγοντας την αντίστοιχη επιλογή.

Με την ολοκλήρωση της πληρωμής σας επιβεβαιώνεται η παραγγελία με σχετικό μήνυμα στο email που έχετε καταχωρήσει. Τα προϊόντα συνοδεύονται με τα αντίστοιχα παραστατικά (απόδειξη, τιμολόγιο, δελτίο αποστολής).

Εάν θέλετε να κοπεί τιμολόγιο στείλτε μας mail στο info@fafafoo.gr με τα στοιχεία τιμολόγησης ή καλέστε μας στο τηλέφωνο επικοινωνίας.

Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική απορρήτου και προστασίας συναλλαγών πριν προχωρήσετε στις αγορές σας. Όλες οι συναλλαγές γίνονται αποκλειστικά σε ευρώ.

Πολιτική ακύρωσης
Μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελίας σας 24 ώρες μετά το check out.
Στην περίπτωση που επιθυμείτε ακύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας στείλετε mail ή να μας καλέσετε τηλεφωνικά το συντομότερο δυνατό.
Καθημερινά Δευ-Παρ 10πμ-4μμ στο 2103248935, ή με μήνυμα στο info@fafafoo.gr

Επιστροφές και Αλλαγές

Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι με το πακέτο σας και θέλετε να το επιστρέψετε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω mail ή τηλεφωνικά και διαβάστε τους όρους επιστροφών παρακάτω. Καθημερινά Δευ-Παρ 10πμ-4μμ στο 00302103248935, ή με μήνυμα στο info@fafafoo.gr

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε ένα προϊόν που έχετε παραλάβει με ένα άλλο, σας πιστώνετε κουπόνι με το ποσό που έχετε καταβάλει ώστε να προχωρήσετε σε νέα παραγγελία με τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, και να επιστρέψετε το προς επιστροφή προϊόν. Η χρέωση επιστροφής είναι 3,00€. Επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας, εφόσον πρώτα διαβάσετε τους όρους επιστροφών παρακάτω.

Όροι επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων μέσα στο χρονικό περιθώριο των 7 εργάσιμων ημερών από την μέρα παραλαβής του πακέτου σας. Παρακαλώ, προσέξτε να είναι στην άριστη κατάσταση που το παραλάβατε και με άθικτη την εσωτερική του συσκευασία. Βασική προϋπόθεση είναι να μας ενημερώσετε με mail ή τηλεφωνικά πριν το στείλετε πίσω. Το κόστος επιστροφής είναι 3,00€. Μόλις λάβουμε το πακέτο και διαπιστωθεί η άριστη κατάσταση του, τότε σας επιστρέφεται το πόσο αγοράς που έχετε καταβάλει εκτός του κόστους αποστολής.

Διεύθυνση αποστολής επιστροφών:
fafafoo design playing
Κάστορος 70
TK 13121 Αθήνα
Ελλάδα

Πολιτική παράδοσης

Η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη για να φύγει μετά από 1-2 εργάσιμες μέρες από την στιγμή της πληρωμής. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αγοράς και προχωρήσετε στο check out της παραγγελίας θα λάβετε ενημερωτικό mail που θα επιβεβαιώνεται η αγορά σας. Στη συνέχεια θα λάβετε την ενημέρωση παράδοσης μαζί με τον κωδικό αποστολής.
Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί με SPEEDEX www.speedex.gr ή ELTA COURIER www.elta-courier.gr και ο χρόνος παράδοσης θα εξαρτηθεί από την πόλη ή την χώρα παράδοσης που θα καταχωρήσετε.
Για τυχών καθυστερήσεις στις παραδόσεις υπεύθυνες είναι οι συνεργαζόμενες εταιρείες διανομής SPEEDEX και ELTA COURIER.

Χρόνοι παράδοσης
-1-2 εργάσιμες μέρες στην Αττική
-2-3 εργάσιμες μέρες στην υπόλοιπη Ελλάδα
-8-10 εργάσιμες μέρες σε προορισμούς Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Επισημαίνουμε ότι ο χρόνος αυτός ισχύει στην περίπτωση που ένα προϊόν βρίσκεται σε απόθεμα , πληροφορία που δίνεται κατά την προσθήκη του στο καλάθι αγορών σας.
Εάν επιθυμείτε παράδοση express θα πρέπει να μας το πείτε τηλεφωνικά ή με mail. Καθημερινά Δευ-Παρ 10πμ-4μμ στο 2103248935, ή με μήνυμα στο info@fafafoo.gr

Κόστος αποστολής
Ελλάδα – Αττική:
Το κόστος ξεκινάει από 4,50€ και εξαρτάται από τον όγκο της παραγγελίας.
Υπόλοιπη Ελλάδα
Το κόστος ξεκινάει από 6,50€ και εξαρτάται από τον όγκο της παραγγελίας.
Κύπρος FPC:
Το κόστος ξεκινάει από 14,00€ και εξαρτάται από τον όγκο της παραγγελίας.
Χώρες εντός Ευρώπης:
Το κόστος εξαρτάται από την χώρα παράδοσης και τον όγκο της παραγγελίας,
Χώρες εκτός Ευρώπης:
Το κόστος εξαρτάται από την χώρα παράδοσης και τον όγκο της παραγγελίας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι για χώρες εκτός περιοχής EC fiscal VAT δεν χρεώνεται GR VAT. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να καταβάλετε επιπλέον φόρο κατά την παραλαβή του πακέτου σας ανάλογα με την χώρα που διαμένετε. Οι ιδικές αυτές φορολογικές συνθήκες πρέπει να είναι σε γνώση σας διότι η fafafoo δεν φέρει καμία ευθύνη. Για παράδειγμα αυτό εφαρμόζεται στην Νορβηγία και στην Ελβετία.

Εταιρίες συνεργάτες διανομών: Speedex www.speedex.gr και Elta Courier www.elta-courier.gr

Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία παράδοσης σας είναι σωστά πριν ολοκληρώσετε την αποστολή της παραγγελίας σας κατά το check out. Διαφορετικά πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα πριν φύγει από εμάς το πακέτο σας. Η Fafafoo δεν ευθύνεται για παραδόσεις σε λάθος διευθύνσεις. Στην περίπτωση παράδοσης σε λάθος διεύθυνση ή της αδυναμίας παραλαβής από εσάς μέσα στον ορισμένο χρόνο που θα σας κοινοποιηθεί από την εταιρεία διανομής, το πακέτο σας θα επιστρέφεται και θα χρεώνεστε το κόστος ξανά της νέας αποστολής.